Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Προτιμούν Klopp αντί Pochettino οι φίλοι της Real!

Προτιμούν Klopp αντί Pochettino οι φίλοι της Real!

Η ξαφνική απόφαση του Zinedine Zidane να αποχωρήσει από τον πάγκο της Real Madrid, οδηγεί τον Florentino Perez στην αναζήτηση ενός νέου προπονητή, με τον Mauricio Pochettino της Tottenham να εμφανίζεται ως φαβορί για την ανάληψη της θέσης.

Ο πρόεδρος της βασίλισσας φαίνεται πως έχει εκτιμήσει το έργο του Αργεντίνου τεχνικού στους Spurs και επιθυμεί να τον φέρει στη Μαδρίτη.

Παρ’ όλα αυτά, οι φίλοι της ομάδας φαίνεται πως έχουν διαφορετικές προτιμήσεις. Σε πρόσφατη δημοσκόπηση της «Marca» για τον πιθανό διάδοχο του Zidane, το 29% του φίλαθλου κοινού τάχθηκε υπέρ της πρόσληψης το Jurgen Klopp. Το 23% δήλωσε πως προτιμά τον Pochettino, ενώ μεγάλο ποσοστό (20%) έδειξε να εμπιστεύεται και τον πρώην άσσο της ομάδας Guti Hernandez. Στο τραπέζι μπήκε και το όνομα του Joachim Low, με τον Γερμανό προπονητή να αποσπά το 14% των προτιμήσεων του κοινού. Αξίζει να σημειώσουμε πως στη δημοσκόπηση έλαβαν μέρος 45.000 υποστηρικτές της ομάδας.

Το μόνο βέβαιο είναι πως σύντομα θα υπάρχουν εξελίξεις επί του θέματος, με το σενάριο αποχώρησης του Jurgen Klopp από τη Liverpool να μοιάζει πάντως απίθανο.

Klopp,ο εκλεκτός για τους φίλους της Real Madrid.
Klopp,ο εκλεκτός για τους φίλους της Real Madrid.

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com